Over wat ik in mijn blender gooi, voor ik mij richting berg afwas begeef.

Wanneer N. een deadline heeft – wanneer niet – of wanneer ik zin heb in een gezonde ochtend (en niet opkijk tegen een berg afwas) dan is het smoothie time. Het resultaat is geen culinair hoogstandje, maar kleurrijk is mijn smoothie wel! En doeltreffend. Of tenminste, dat geloven wij. En aangezien positive thinking niet levensbedrijgend is, integendeel, zie je wel vaker zo’n groen goedje prijken op mijn Instagram-profiel. Omdat ik de laatste tijd meermaals de vraag krijg wat ik allemaal in mijn blender gooi om dit fotogeniek drankje te verkrijgen, deel ik graag mijn recept. Zonder grammen of theelepels, ik ben immers geen foodblogger – was het maar – ik doe gewoon alsof.

Recept van deze kickstart smoothie
voor 2 personen

  • 3 handjes spinazie, los uit het zakje
  • een halve ananas
  • een klein beetje tarwegraspoeder (Purasana)
  • iets meer 100% raw vitality mix (Purasana)

Hou je van superfrisse smoothies? Gebruik dan spinazie en ananas uit de diepvries.

xo
D.

p.s.: heb mijn smoothies gepresenteerd op een blaadje uit Nederland: JAN. Leuk leesvoer!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *