Just ask 2/

Ellen Kegels is één van die vrouwen waarvan je denkt: ‘Hoe doet ze het?’. Het antwoord is ongetwijfeld een mix van hard werken, veel passie en pakken doorzettingsvermogen. Zonder stamp je geen succesvol knitwear label, een shop én een kookboek uit de grond.
Wat mij in drukke periodes soms ontbreekt, is de zin om voor mezelf te zorgen. Alsof hard werken en gezond leven niet te combineren valt. Bullsh*it. Want ook dat doet Kegels like a (girl)boss. Eén van haar passies is immers gezonde en eerlijke voeding.
Eind 2016 goot ze al haar favoriete gerechten in een kookboek dat onder menig kerstboom lag. Ja, ook onder die van mij. Om de eerste zonnestralen te vieren krijgt het boek trouwens een frisse, zomerse covermake-over. Hoe Ellen het zomerseizoen op culinaire, mentale én fysieke manier aanvat, ontdek je hieronder…

1/ Hoe maak jij je klaar voor de zomer?
De perfecte kick off van het zomerseizoen begint bij mijn zus in Portugal! Ik vind het heerlijk om een hele dag te surfen en te mediteren tussen de golven. Intensief aan je lichaam werken met als bonus een shot vitamine D. De perfect summer glow en sunkissed hair gegarandeerd! Je komt zonder twijfel een stuk rustiger en ontspannen terug uit vakantie.

“Voor de mooie kleur en de heerlijke smaak
is het echt belangrijk om te werken
met kwaliteitsproducten.”
Ellen Kegels

2/ Kies je bij de start van een nieuw seizoen automatisch voor andere ingrediënten?
Eigenlijk eet ik het hele jaar door gezond. Ik ga niet plots ingrediënten schrappen uit mijn voedingspatroon. Mijn motto blijft: genieten, maar met mate! Toch krijg ik met de eerste zonnestralen automatisch meer zin in frisse gerechtjes met veel groenten. En ik verslind dan ook bakken (biologisch) fruit. Heerlijk!

3/ Wat is je favoriete summer dish?
De glutenvrije gazpacho uit mijn kookboek #LNFAIRFOOD is een ideaal zomergerechtje om te serveren als voorgerecht, lunch of in kleine glaasjes bij het aperitief. Voor de mooie kleur en de heerlijke smaak is het echt belangrijk om te werken met kwaliteitsproducten.

 

#LNFairFood
Ellen Kegels
24,99 euro

Beelden #LNFairFood

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *