Catch of the week

Het aantal boeken en magazines dat ik koop, staat niet bepaald gelijk aan de tijd die ik heb om ze te lezen. En toch flik ik het elke keer weer. Catch of the week: Monocle issue 103. Ontdek ook de andere inspirerende aanraders die momenteel op m’n nachtkastje liggen…

1/ Plan B
door Evi Renaux
Als ik ergens zeker van ben, dan is het wel het feit dat Evi Renaux geen intro meer nodig heeft. Als auteur van ‘Life on sneakers’ drukte ze reeds haar stempel en vertelde ze haar verhaal. In ‘Plan B’ gaat ze op avontuur, samen met jou. Op zoek naar je hoogstpersoonlijke plan B. Omdat plan B zoveel verrijkender kan zijn dan plan A. En omdat plan B misschien is wat je écht wilt, maar nooit hebt durven doen?
www.rue-no.be

2/ So you want to publish a magazine?
door Angharad Lewis
Magazines lezen is mijn job. Net als magazines maken. Dit boek geeft een interessante kijk op het harde leven van gepassioneerde magazinemakers. Geen rozengeur, geen maneschijn. Wel ontzettend veel tips en tricks die je goesting geven om meteen aan de slag te gaan.
www.laurenceking.com

3/ Monocole
issue 103
Wanneer ik Monocle doorblader denk ik aan twee dingen: visum en valies. Van Bangkok over Australië tot Seoul: ik wil gewoon overal instant naartoe. Mocht je Monocle niet kennen – in dat geval zullen we nooit vriendjes worden – het is geen reismagazine. Zie het als de meest interessante verslagever op vlak van global affairs, business, cultuur, design en veel, veel meer. Must reads in dit nummer zijn ‘Shelf Life’ – p. 134, ‘No hoax’ – p. 103 en ‘Into the blue’ – p. 180. En oh ja, het stukje over Wasbar met Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde.
www.monocle.com

Ook iets interessants aan het lezen?
Shoot

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *