Catch of the week

Het aantal boeken en magazines dat ik koop, staat niet bepaald gelijk aan de tijd die ik heb om ze te lezen. En toch flik ik het elke keer weer. Catch of the week: Lagom #6. Ontdek ook die andere inspirerende aanrader die momenteel op m’n nachtkastje ligt…

1/ Lagom issue 6
door Bristol-based husband-and-wife team Elliot en Samantha Stocks
Ik loop vaak de magazineshop binnen, op zoek naar verrassingen. Niet altijd een even succesvolle zoektocht, tot vorige week. Toen werd ik verrast door Lagom. Een lifestylemagazine dat creatievelingen wereldwijd verbindt en het heeft over topics zoals doordacht design, onafhankelijk reizen en een gebalanceerde levensstijl. Issue 6 onthult meteen ook de nieuwe look van het magazine. Van een geslaagde make-over gesproken. Met prachtige plaatsjes doen de makers van dit magazine je wegdromen, 156 pagina’s lang. En toch is dat niet helemaal de bedoeling. Lagom biedt een geprint platform aan zij die hun eigen visie volgen, met beide voetjes op de grond. Met hun prachtige reis- en ondernemersverhalen willen Elliot en Samantha de goesting voor doordacht ontwerpen en ondernemen aanwakkeren bij hun lezers. En of dat lukt…
www.readlagom.com

Over het woord lagom
Lagom betekent zoveel als ‘voldoende’ of ‘bijna perfect’. Als opvolger van hygge en fika is dit woord goed opweg om hét credo van 2017 te worden. Who’s in for some lagom?

2/ Print is dead. Long live print.
door Ruth Jamieson
Print dood? Niet als het van mij afhangt. Ik geloof heilig in de kracht van print en was dan ook op slag verliefd op dit boek, dat een prachtige selectie toont van onafhankelijke magazines. Naast tal van krachtige covers illustreert Ruth ook het inspirerende verhaal van elke magazinemaker. Je leest over de moeilijke opstart, de opluchting na het eerste nummer en de goesting om er iets groots van te maken. Toppers als The Gentlewoman, Suitcase en Kinfolk passeren onder andere de revue. Maak of lees je magazines? Dan is dit boek er eentje om aan te schaffen!

Zelf een aanrader op je nachtkastje liggen?
Shoot

Ontdek hier de vorige Catch of the week!

xo
D.

 

One thought on “What I’m reading #2”

  1. Pingback: Milana Travis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *